Luxe sloep huren in Amsterdam met Schipper

Wil je een Luxe sloep huren in Amsterdam en de grachten op met een grotere groep en echt aandacht voor elkaar kunnen hebben? Dan is een grote luxe sloep met schipper een uitkomst. 

Sloep huren amsterdam met schipper
Een sloep huren in Amsterdam met schipper om er bijvoorbeeld een band op te laten spelen

Luxe sloep huren in Amsterdam met schipper

Amsterdam is van uitzonderlijke schoonheid vanaf het water. Huur een boot en vaar zelf over de Amsterdamse grachten. In de stad vind je verschillende verhuurbedrijven, waar je uiteenlopende boten kunt huren, van sloep tot luxe jacht met kapitein.

Bootverhuur
Een vaarbewijs is pas verplicht bij een boot langer dan 15 meter of sneller dan 20 kilometer per uur. Het type boot dat je kunt huren is zeer gevarieerd, van eenvoudige sloep tot luxe motorjacht. Een boot huren inclusief kapitein behoort ook te de mogelijkheden! Er zijn diverse bootverhuurbedrijven in Amsterdam, bekijk hier een lijst met verhuurbedrijven.

Digitale vaarkaart
De digitale vaarkaart van Dienst Binnenwaterbeheer heeft 360 graden panorama’s van alle bruggen en de mogelijkheid om vaartochten uit te printen. Deze vaarkaart geeft de beweegbare bruggen en sluizen weer plus alle vaste bruggen met doorvaarthoogtes. Pleziervaarders die eens een andere route willen varen dan het gebruikelijke rondje grachten, kunnen vooraf de mogelijkheden bekijken en een leuke vaartocht uitprinten om mee aan boord te nemen. (Bron: Iamsterdam.com)

Met een paar vrienden een sloep huren in Amsterdam en zelf varen kan eenvoudig zonder ervaring. Maar wil je een sloep wil huren in Amsterdam voor groepen van 15 personen of meer? Je kunt zelfs met 200 mensen op een boot. Denk dan aan een ervaren schipper. Of je nu met zakenrelaties, collega’s, familie of vrienden wilt varen. Het is een origineel idee om een boot met schipper in Amsterdam te huren om door de grachten te varen. Een schipper staat borg voor een zorgeloze tocht.

BBQ boot of Borrelboot

Wat dacht je van een BBQ boot of een Borrelboot? Met een schipper op een luxe sloep kun je een paar uur onbeperkt kunt genieten terwijl de kapitein je rondvaart. Doelgroepen voor de sloep met schipper zijn groepsuitjes zoals:

  • verjaardag
  • vrijgezellenfeest
  • eindexamen
  • personeelsuitje
  • bedrijfsuitje
  • relatiedag
  • familie uitje
  • zomaar een feestje